Insan yang tidak cukup ilmu…..

Cetusan Idea….Berkongsi Idea… Amalkan Bersama

Amaran@Peringatan Pada Kaum Wanita…

Posted by iorichee on 5 July 2009

Dapat daripada sebuah forum…

Rasanyer tak salah kalo saya paste kat sini….

Sama2 kita beringat especially pompuan….

Bukan semua orang itu baik…

dan bukan semua orang itu jahat…

“….Hi semua,

Saya nak share sesuatu berdasarkan pengalaman saya. Sila sebarkan kepada rakan2 perempuan/wanita anda agar lebih berhati2 dalam bercouple.

Bagaimana nak buat perempuan menjadi hamba seks dengan senangnya dalam beberapa simple step je.

1-lelaki join facebook. Add friends yg perempuan. Then start chatting via YM/facebook anything.

2-Pastu ajak keluar tgk wayang. (Perempuan, secara mudahnya sng diajak keluar, betul x?) Pastu dalam wayang pegila raba2 awek tu. Awek tu akan bg punye wlpn tepis byk2 kali pn.

3-Dah syiok, ajak buat seks. Di sini lelaki akan tgkp gambar or video masa buat seks. Lagi best mase pakai tudung

4-Lepas tu bile lelaki tu nk seks lg, dia akan mintak la. Tp bile pompuan tu xnak, sng je, lelaki ugut la nk sebarkan video tu dlam internet ke serata dunia. So jadilah hamba seks free utk lelaki tu… sng kn?

Bende ni leh buat dalam seminggu je….serius. Bile awek tu terima utk kuar tgk wyg atau naik kereta sama2, ‘KIAMAT’ awek tu sudah sampai.

PMR dpt 9A, SPM 10A, cita2 nak jadi doktor, tp hanya menjadi HAMBA SEKS pd semester pertama masuk universiti…

Sape kt sini ada adik perempuan/kakak?

hati2 lh…sebar2kn lh kepada yg memerlukan..haha

disclaimer-sesape yg dpt idea nk buat jahat dari post sy ni, itu urusan u dgn allah je ye. Sy sekadar sharing…”

Berdoalah untuk dijauhi perkara sebegini berlaku…

Elakkan diri dari menghampiri diri untuk berzina…

Kerna azab Allah itu sangat pedih….

Wassalam…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: